Боб и Зеленчуци

Зеленчукови шишчета Тапас 370 гр
Шишчета от бейби зеленчуци - зелени и червени чушки, пълнени зелени маслини, бейби лук, корнишони, подбрани и ръчно нанизани, консервирани в оцет. Идеални за предястия или като елегантна гарнитура към плата.
6,38 лв.
Кестени в захарен сироп 800 гр
Селектирани кестени - белени и консервирани в захарен сироп. Идеални за гарниране на десерти и сладолед, също и като гарнитура за студени ястия или печено месо.
35,15 лв.
Зеленчуков микс за салати и ориз 1,060 кг
Перфектният микс за италиански салати и ориз. Микс от напълно приготвени и попарени зеленчуци – чушки, моркови, нарязани маслини, гъби и бейби грах, консервирани във вода или олио.
14,83 лв.
Нахут 400 гр
Рехидратиран нахут - варен и консервиран в саламура. Хрупкав и вкусен, той е готов за употреба в салати и гарнитури или за приготвяне на хумус.
2,64 лв.
Боб Борлоти 400 гр
Висококачествен боб "Borlotti". Варен и готов за директна употреба. Предложения: за всички видове готвене, в салати и гарнитури.
3,24 лв.
Бял Боб Канелини 400 гр
Варен боб "Cannellini" в саламура. Предложения: топли предястия, супи, салати и други ястия.
3,10 лв.
Черен боб Мексиканос 820 гр
Малък калибриран черен боб, задушен в лек бульон с лук и люти чушки. Със своя изключителен аромат, той е идеално допълнение към месо или други месни ястия.
10,99 лв.
Червен Боб Ред Кидней 2,6 кг
Червен боб Ред Кидней - 2,600 кг. Тези бобови зърна се характеризират с тъмен цвят бордо и с много специален вкус и хрупкавост, което ги прави подходящи за много приложения в кухнята, особено за яхнии и люти меса. Отлична добавка в салати и за приготвяне на студени ястия.
18,66 лв.
Боб Борлоти 2,6 кг
Висококачествен боб "Borlotti". Варен и готов за директна употреба. Предложения: за всички видове готвене, в салати и гарнитури.
14,80 лв.
Натурални венчета от Артишок - 30/40, 2,5 кг
Натурални венчета от артишок - 30/40, в консерва от 2,5 кг. Пресни сърца от артишок - цели, хрупкави и вкусни. Предложения: при приготвяне на вкусни пържени или печени зеленчуци, в салати или като гарнитура.
37,01 лв.
Артишок стил Rustica 2,4 кг
Сърца от артишок, подбрани измежду най-добрите продукти от региона Пулия. Тези цели и пресни артишоци са приготвени благодарение на битова рецепта, която им придава специфичния вкус и вид. Предложения: подходящи за предястия, при приготвяне на елегантни бюфети, гарнитура за месо и риба или приготвяне на салати и вкусни пици.
22,61 лв.
Артишок на грил 2,5 кг
Пресен италиански артишок с дръжки в консерва от 2,5 килограма. Внимателно подбрани за осигуряване на най-добро качество, нарязани наполовина и гриловани на скара. Консервирани в масло, запазващи интензивния си чист аромат, типичен за Пулия, засилвайки характерния вкус на скара. Предложения: отличен за гарниране на пици и фокачи, за брускети и закуски. Подходящ за бюфет, без или леко подправено, също подходящ и за придружаване на месни или рибни ястия.
58,58 лв.
Зелени чушки Халапеньо, слайсирани - 2,9 кг
Зелени чили чушки Халапеньо, нарязани и консервирани в опаковка от 2,9 килограма. Халапеньо са малки чили чушки, изключително популярни в Мексиканската кухня, но добре разпознаваеми и по целия свят. Консумират се зелени, докато лютивият вкус не е развит напълно, но са изключително богати на аромати и вкусове.
15,70 лв.