Списък продукти по марка Delita Trade Special Selection

Адана кебап (20 бр х 100 гр)
35,59 лв.
(с данък)
Адана кебап, опакована в тарелка 20 броя х 100 грама. Специална серия ръчно приготвена БАЛКАНСКА СКАРА, произведена от 100% Българско фермерско месо! Съдържа изключително и само натурални съставки. Без консерванти и оцветители.
Балкански кебап (20 бр х 100 гр)
27,23 лв.
(с данък)
Балкански кебап, опакована в тарелка 20 броя х 100 грама. Специална серия ръчно приготвена БАЛКАНСКА СКАРА, произведена от 100% Българско фермерско месо! Съдържа изключително и само натурални съставки. Без консерванти и оцветители.
Бейби моцарела от краве мляко 500 гр
9,90 лв.
(с данък)
Произведена в България от българско краве мляко по италианска технология. В професионална опаковка от 500 грама (опакована в кофичка).
Моцарелата е част от категорията сирена тип „паста филата”, които се характеризират с типична влакнеста структура, благодарение на уникалното качество на млечния казеин да се „усуква, преде” в подходящи условия на киселинност и температура.
Зелени маслини Амфисис с костилка 121-140
32,08 лв.
(с данък)
Големи натурални маслини с костилка от сорт Амфисис. Опаковани в кутия от 3 килограма. С типична кръгла форма и месеста структура. Цветът им варира от много светлобежов до наситено кафяв. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
Зелени маслини Халкидикис без костилка 181-200
36,68 лв.
(с данък)
Средни по размер натурални маслини от сорта Халкидикис с внимателно отстранени костилки. Опаковани в кутия от 3 килограма. С характерен вкус и аромат и месеста, плътна структура. Консервирани са единствено в саламура от вода, оцет и сол (без добавени изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
Зелени маслини Халкидикис на шайби
41,87 лв.
(с данък)
Натурални маслини от сорта Халкидикис с отстранени костилки и нарязани на шайби. Опаковани в кутия от 3 килограма. С характерен вкус и аромат, консервирани единствено в саламура от вода, оцет и сол (без добавени изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
Карловска Наденица за скара или сушене (8 бр х 200 гр)
25,32 лв.
(с данък)
Карловска Наденица за скара или сушене, опакована в тарелка 8 броя х 200 грама. Специална серия ръчно приготвена БАЛКАНСКА СКАРА, произведена от 100% Българско фермерско месо! Съдържа изключително и само натурални съставки. Без консерванти и оцветители.
Маслини Рус Каламон с костилка
29,92 лв.
(с данък)
Натуралните “Руси” маслини с костилка Каламон (Каламата) се берат от края на октомври до края на ноември. Плодът се бере малко преди да е узрял. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти), тези маслини са прекрасно мезе в компанията на чаша узо.
Моцарела от краве мляко - 8 бр х 125 гр
19,49 лв.
(с данък)
Произведена в България от българско краве мляко по италианска технология. В професионална опаковка от 1 килограм (опакована в кофичка 8 броя х 125 грама).
Моцарелата е част от категорията сирена тип „паста филата”, които се характеризират с типична влакнеста структура, благодарение на уникалното качество на млечния казеин да се „усуква, преде” в подходящи условия на киселинност и температура.
Пикантни Сръбски кебапчета (30 бр х 40 гр)
13,84 лв.
(с данък)
Пикантни Сръбски кебапчета, опаковани в тарелка 30 броя х 40 грама. Специална серия ръчно приготвена БАЛКАНСКА СКАРА, произведена от 100% Българско фермерско месо! Съдържа изключително и само натурални съставки. Без консерванти и оцветители.
Свинска вратна пържола (10 бр х 250 гр)
39,86 лв.
(с данък)
Свинска вратна пържола, опакована в тарелка 10 броя х 250 грама. Специална серия ръчно приготвена БАЛКАНСКА СКАРА, произведена от 100% Българско фермерско месо! Съдържа изключително и само натурални съставки. Без консерванти и оцветители.