Списък продукти по марка Delita Trade Special Selection

Пшенична Гръцка питка 18 см
Традиционна пшенична гръцка питка за Гирос - изключително мека и с диаметър 18 см / единично тегло 90 гр.
5,40 лв.
Пшенична Гръцка питка 21 см
Традиционна пшенична гръцка питка за Гирос - изключително мека и с диаметър 21 см / единично тегло 110 гр.
5,54 лв.
Царевична Гръцка питка 16 см
Мека гръцка питка за Гирос, замесена с царевично брашно и с диаметър 16 см / единично тегло 70 гр.
4,80 лв.
Бяла Гиро питка 18 см
Мека традиционна гръцка Гиро питка - ръчно приготвена и с диаметър 18 см / единично тегло 95 гр.
4,68 лв.
Маслини Рус Каламон с костилка
Натуралните “Руси” маслини с костилка Каламон (Каламата) се берат от края на октомври до края на ноември. Плодът се бере малко преди да е узрял. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти), тези маслини са прекрасно мезе в компанията на чаша узо.
29,92 лв.
Черни маслини Каламон с костилка 321-350
Маслини черен Каламон (Каламата) с костилка, опаковани в кутия от 3 килограма. С характерна бадемовидна форма, с ясно изразен връх и с цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти). Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини.
32,40 лв.
Черни маслини Каламон без костилка 231-260
Маслини черен Каламон с отстранени костилки и опаковани в кутия от 3 килограма. Маслини с бадемовидна форма, с ясно изразен връх и с цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
42,30 лв.
Черни маслини Каламон на шайби
Маслини черен Каламон с отстранени костилки и нарязани на шайби. Опаковани в кутия от 3 килограма. С цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти). Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини. Подходящи за влагане във всяко ястие, салати, пици много други.
42,30 лв.
Паста от маслини Черен Каламон
Паста от маслини черен Каламон (Каламата). С изключително наситен натурален вкус и аромат, гъста консистенция и минимално съдържание на костилки. Перфектна за всички брускети, ястия и много други.
40,07 лв.
Зелени маслини Амфисис с костилка 121-140
Големи натурални маслини с костилка от сорт Амфисис. Опаковани в кутия от 3 килограма. С типична кръгла форма и месеста структура. Цветът им варира от много светлобежов до наситено кафяв. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
32,08 лв.
Зелени маслини Халкидикис на шайби
Натурални маслини от сорта Халкидикис с отстранени костилки и нарязани на шайби. Опаковани в кутия от 3 килограма. С характерен вкус и аромат, консервирани единствено в саламура от вода, оцет и сол (без добавени изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
41,87 лв.
Зелени маслини Халкидикис без костилка 181-200
Средни по размер натурални маслини от сорта Халкидикис с внимателно отстранени костилки. Опаковани в кутия от 3 килограма. С характерен вкус и аромат и месеста, плътна структура. Консервирани са единствено в саламура от вода, оцет и сол (без добавени изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
36,68 лв.
Моцарела от краве мляко - 8 бр х 125 гр
Произведена в България от българско краве мляко по италианска технология. В професионална опаковка от 1 килограм (опакована в кофичка 8 броя х 125 грама).
Моцарелата е част от категорията сирена тип „паста филата”, които се характеризират с типична влакнеста структура, благодарение на уникалното качество на млечния казеин да се „усуква, преде” в подходящи условия на киселинност и температура.
19,49 лв.
Бейби моцарела от краве мляко 500 гр
Произведена в България от българско краве мляко по италианска технология. В професионална опаковка от 500 грама (опакована в кофичка).
Моцарелата е част от категорията сирена тип „паста филата”, които се характеризират с типична влакнеста структура, благодарение на уникалното качество на млечния казеин да се „усуква, преде” в подходящи условия на киселинност и температура.
9,90 лв.