Списък продукти по марка Kotanyi

5 билки Прованс Kotanyi, буркан 270 гр
5 билки Прованс Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 270 гр. Класическите 5 френски билки. Подходящи за месни и рибни ястия, както и ястия от птиче месо, зеленчуци и средиземноморски салати.
16,24 лв.
Алеппо пипер Kotanyi, буркан 150 гр
Алеппо пипер Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 150 гр. Огнена комбинация с люто чили, сол и рапично олио, с която всяко ястие повишава своя емоционален градус.
13,19 лв.
Ароматна сол за пържени картофи Kotanyi, плик 1 кг
Ароматна сол за пържени картофи Kotanyi, опакована в алуминиев плик 1 кг. Обогатена с билки и подправки е подходяща за подправяне и овкусяване на пържени и печени картофи.
16,97 лв.
Бурбонска ванилия на шушулка Kotany, 1 бр
Бурбонска ванилия на шушулка Kotany, 1 бр. Натурална ванилова пръчица с най-високо качество и гарантиран произход от Мадагаскар. Добре ферментирала и безупречно съхранена, с многопластов аромат.  За висшето сладкарство и за ястия от пилешко месо и морски дарове.
16,51 лв.
Бурбонска ванилова захар Kotanyi, буркан 240 гр
Бурбонска ванилова захар Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 240 гр. Ваниловата захар се състои от захар на прах и смляна истинска бурбонска ванилия. Бурбонската захар не трябва да се бърка с изгодната ванилинова захар, която съдържа синтетичния аромат на ванилин. 
30,00 лв.
Бял пипер - млян Kotanyi, буркан 650 гр
Млян бял пипер Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 650 гр. Белият пипер подхожда на бяло месо, риба и светли сосове. Малко бял пипер в десерти и шоколади им придава неповторим вкус, който не може да се обърка.
35,62 лв.
Грейви сос Kotanyi, кутия 1 кг
Грейви сосът е тъмен, с изключително силен вкус, без глутамат. Опаковката е достатъчна за 144 порции. Разтваря се във вряща вода, разбърква се и се оставя да поеме за кратко. Подходящ към печено телешко, свинско и пуешко месо, рулади и свински медальони.
56,89 лв.
Грил пипер Kotanyi, буркан 823 гр
Грил пипер Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 823 гр. Грил Пипер е пикантен и ароматен микс с приятен привкус на червена чушка. Намажете месото обилно и оставете за кратко преди да го приготвите. Поради привлекателния му вид, Грил Пипер е подходящ и за декориране на ястията.
32,45 лв.
Грил пипер Дяволо Kotanyi, буркан 680 гр
Грил пипер Дяволо Kotanyi, в удобна опаковка от буркан с дозатор 680 гр. Пикантно-пиперлив микс, който придава лютивост на месни и рибни ястия. Намажете месото обилно преди да го приготвите и оставете да престои за известно време. Миксът е подходящ и за украса на ястията.
31,63 лв.
Див лук на зелени перца Kotanyi, буркан 69 гр
Див лук на зелени перца Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 69 гр. Дивият лук има свеж аромат, напомнящ обикновения лук, но е със значително по-мек вкус. Изумително фино нарязани перца с многостранно приложение за овкусяване и декорация. Добавят се непосредствено преди сервиране на супи, сосове, пастети и салати. 
15,10 лв.
Едра йодирана морска сол Kotanyi, буркан 400 гр
Едра йодирана морска сол Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 400 гр. За добиване на солта морската вода бива извлечена в плитки басейни, където се изпарява на слънце, за да останат само солените кристали. Солта е подходяща за всякакви ястия и има консервиращо действие. В сладки ястия щипка сол усилва аромата.
6,95 лв.
Едро смлян лют пипер Kotanyi, буркан 149 гр
Едро смлян лют пипер Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 149 гр. Лютите чушки имат интензивно лютив вкус (Сковил: около 10.000). Използват се в рибни и месни ястия, пилешко, паста, сосове, салати и супи, за да придадат пикантност според дозировката.
11,81 лв.
Желатин на прах Kotanyi, буркан 700 гр
Желатин на прах Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 700 гр. 
Разбъркайте 5-6 ч.л. желатин КОТАНИ в 1/4 л студена течност. Сварете 3/4 л течност и бавно я добавете в разтворената смес. Оставете да къкри за кратко на водна баня. Подходящ за сгъстяване на желета, парфета, сосове и кремове.
62,99 лв.
Звездовиден анасон (цял) Kotanyi, буркан 70 гр
Звездовиден анасон (цял) Kotanyi, буркан 70 гр. Звездовидният анасон има сладък, пикантен и леко горчив вкус, който наподобява този на женското биле.  Със звездовиден анасон се подправят всякакви видове тестени и сладки изделия, както и топли напитки, но също и месно, риба, морски дарове и зеленчуци.
12,89 лв.
Зеленчуков бульон Kotanyi, кутия 1 кг
Зеленчуков бульон Kotanyi, кутия 1 кг. Бульон на растителна основа, с хармонична композиция от зеленчуци и подправки. Подходящ за основа на сосове, овкусяване на зеленчуци, нудъли и всякакви видове супи на растителна основа.
48,70 лв.
Кайенски пипер Kotanyi, буркан 440 гр
Кайенски пипер Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 440 гр. Кайенският пипер е фино смлян лют червен пипер,  с огнен вкус и типичен пиперлив аромат. Овкусява както топли, така и студени ястия, дозира се според   предпочитанията за лютивост.
23,64 лв.
Канела на пръчици Kotanyi, буркан 350 гр
Канела на пръчици Kotanyi, удобно опаковани в буркан с дозатор 350 гр.  Безупречно съхранена, висококачествена кора на канеленото дърво, ръчно обработена и навита на пръчици. За сосове, топли и студени напитки, ликьори, чай. 
19,38 лв.
Кардамон Kotanyi, буркан 159 гр
Кардамон Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 159 гр. Кардамонът комбинира сладки и лютиви вкусови компоненти, което го прави несравним с другите подправки. Затова е подходящ както за сладки, така и за солени ястия от индийската и азиатската кухня. В нашите ширини кардамонът се използва в меденки, кексове, а също в чай и кафе.
58,44 лв.