Начало

Бяло Вино Бианко Сицилия IGT, Monte Pietroso 0,75 л
11,26 лв.
(с данък)
Сортове: Катаратто и Шардоне. Топъл, богат плодов букет със стилен и елегантен вкус. Вино със свежи средиземноморски ухания, благороден дъх на горчив бадем и дълъг финал. Вкусът е топъл, плътен и с привлекателен плодов послевкус. На цвят е жълт с искрящи оттенъци.
Бяло Вино Соаве Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето 0,375 л
6,73 лв.
(с данък)
Сортове: Гарганега, Требиано ди Соаве. Бледожълт цвят с блестящ оттенък; фин и благоуханен аромат на лоза и бъз. Вкус: сух, приятен, хармоничен и изпълващ с  дълбок, елегантен и продължителен, леко горчив послевкус на зелен бадем. 
Бяло Вино Пино Гриджо Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето - 0,375 л
6,73 лв.
(с данък)
Сортове: 100% Пино Гриджо. Бледожълт цвят, дълбок аромат на полски цветя с нотки на мед и банан. Вкус: сух и балансиран, нежен, с приятна мекота, но в същото време свеж и ярък. Продължителен и приятен послевкус на узрели круши.
Червено Вино Валполичела Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето - 0,75 л
12,25 лв.
(с данък)
Сортове: Корвина, Рондинела, Молинара. Рубиненочервено на цвят, а вкусът му е топъл и елегантен - с деликатни плодови аромати (конфитюр от череши и виолетки) и свежи танини. Финалът е приятен, с долавяне на послевкуса на череши и бадем. Изключително приятно за консумация през пролетно-летните периоди на годината.
Червено Вино Валполичела Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето - 0,375 л
6,97 лв.
(с данък)
Сортове: Корвина, Рондинела, Молинара. Рубиненочервено на цвят, а вкусът му е топъл и елегантен - с деликатни плодови аромати (конфитюр от череши и виолетки) и свежи танини. Финалът е приятен, с долавяне на послевкуса на череши и бадем. Изключително приятно за консумация през пролетно-летните периоди на годината.
Червено Вино Шираз Сицилия IGT, Monte Pietroso - 0,75 л
11,26 лв.
(с данък)
Сортове: 100% Шираз. Цветът e рубиненочервен с виолетови нюанси. Носът е елегантен и с плодови нотки - къпини и френско грозде. Вкусът е свеж, плътен и балансиран, с характерна за сорта пикантна сладост на финала.
Червено Вино Пино Неро IGT, Lamberti, Венето - 0,75 л
16,08 лв.
(с данък)
Сортове: 100% Пино Неро. Рубинен цвят с гранатови нюанси. Фин и проницателен букет с отличен аромат на касис и нотки на храсти и билки. Сух и добре балансиран вкус с елегантен послевкус на горски плодове и печени лешници, които се задържат в устата.
Вино Розе Бардолино Киаретто Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето - 0,375 л
6,73 лв.
(с данък)
Сортове: Корвина, Рондинела, Молинара. Яркорозов цвят с оттенък на череша. Изтънчен аромат с нотки на горски плодове и свежи теменужки. Изключително приятен и сух вкус, примесен с деликатни плодови нюанси и послевкус на череша.
Вино Розе Бардолино Киаретто Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето - 0,75 л
11,26 лв.
(с данък)
Сортове: Корвина, Рондинела, Молинара. Яркорозов цвят с оттенък на череша. Изтънчен аромат с нотки на горски плодове и свежи теменужки. Изключително приятен и сух вкус, примесен с деликатни плодови нюанси и послевкус на череша.
Вино Розе Фризанте ТУРА IGT, Lamberti, Венето - 0,75 л
10,72 лв.
(с данък)
Сортове: Корвина, Пино Неро, Мерло. Мимолетна розова пяна и живителен мус. Коралово розов цвят, фин и деликатен букет с нотка на теменужки. Сухо, леко пенливо вино с продължителен плодов аромат и с мека пълнота на небцето.
Бяло Вино Фризанте ТУРА IGT, Lamberti, Венето - 0,75 л
10,72 лв.
(с данък)
Сортове: Шардоне, Совиньон, Гарганега. Мимолетна бяла пяна, живителен мус и сламен цвят със зеленикави оттенъци. Изключително фин и проницателен букет с нотка на цветя и екзотични плодове /ананас и банан/. Сухо, леко пенливо, със светъл, балансиран и деликатен плодов вкус.