Червено вино

Червено вино

Червено Вино Пино Неро IGT, Lamberti, Венето - 0,75 л
16,08 лв.
(с данък)
Сортове: 100% Пино Неро. Рубинен цвят с гранатови нюанси. Фин и проницателен букет с отличен аромат на касис и нотки на храсти и билки. Сух и добре балансиран вкус с елегантен послевкус на горски плодове и печени лешници, които се задържат в устата.
Червено Вино Валполичела Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето - 0,75 л
12,25 лв.
(с данък)
Сортове: Корвина, Рондинела, Молинара. Рубиненочервено на цвят, а вкусът му е топъл и елегантен - с деликатни плодови аромати (конфитюр от череши и виолетки) и свежи танини. Финалът е приятен, с долавяне на послевкуса на череши и бадем. Изключително приятно за консумация през пролетно-летните периоди на годината.
Червено Вино Валполичела Ка'Преела DOC, Lamberti, Венето - 0,375 л
6,97 лв.
(с данък)
Сортове: Корвина, Рондинела, Молинара. Рубиненочервено на цвят, а вкусът му е топъл и елегантен - с деликатни плодови аромати (конфитюр от череши и виолетки) и свежи танини. Финалът е приятен, с долавяне на послевкуса на череши и бадем. Изключително приятно за консумация през пролетно-летните периоди на годината.
Червено Вино Шираз Сицилия IGT, Monte Pietroso - 0,75 л
11,26 лв.
(с данък)
Сортове: 100% Шираз. Цветът e рубиненочервен с виолетови нюанси. Носът е елегантен и с плодови нотки - къпини и френско грозде. Вкусът е свеж, плътен и балансиран, с характерна за сорта пикантна сладост на финала.