Домати и Сосове

Доматен сос Помосуго 500 гр
4,81 лв.
(с данък)
Готов сос Маринара с домати и босилек. Основните му съставки – доматен пулп, босилек и свежи зеленчуци - правят този сос със специален вкус. Опаковката позволява продуктът да е свеж и произведен без консерванти.
Сушени домати в слънчогледово олио 1 кг
16,18 лв.
(с данък)
Сушените домати са неизменна част от Средиземноморската кухня. Те могат да бъдат използвани както като основа за направата на песто, така и като водеща вкусова съставка на основното ястие. Притежават характерна сладост и пивка сочност, която чудесно подхожда на разнообразни солени печива, месо на грил и ризото. 
Сушени домати в слънчогледово олио 2,9 кг
54,29 лв.
(с данък)
Сушени домати в слънчогледово олио в буркан - 2,900 кг. Сушени на слънце домати. Експертно овкусени, за да разкрият характерния си вкус. Предложения: като предястие, акомпанимент, аперитив, на шведска маса или като съставка за сандвичи, гарниране на пици, фокачи и брускети.
Белени домати MAXI RESA 2,550 кг
11,26 лв.
(с данък)
Белени домати MAXI RESA - 2,550 кг. Цели домати - белени и обработени. Перфектно узрели, в гъст сос - също приготвен с пресни домати. Идеален за пицарии, както и за обща готварска употреба. „MAXI RESA“ доматите са особено сладки и деликатни, направени с подбрани домати, свежи и гъсти, с по-тежко отцедено тегло, отлични за приготвяне на сосове и за висококачествени пици.
Белени домати Домати San Marzano 2,5 кг
24,79 лв.
(с данък)
Белени домати San Mazzano - 2,500 кг. Напълно обелени домати "Сан Марцано" от Агро Сарнезе Ночерино D.O.P., отглеждани в ограничена площ - провинциите Салерно, Неапол и Авелино. Tези домати са отглеждани при строга дисциплина, която осигурява контрол, който започва от семената, т.е. от разсада и продължава през методите на отглеждане и обработка, чак до лабораторни анализи, гарантиращи, че само номерирани и сертифицирани пакети достигат до пазара. Ценен домат с типично сладко-кисел вкус, идеален за макаронени изделия, пълнени тестени изделия, както и класическите месни ястия. Със сигурност е отлична комбинация с най-класическата италианска пица: Наполетана.
Овкусен пица сос 4,100 кг
19,25 лв.
(с данък)
Овкусен пица сос - 4,100 кг. Сосът за пица е перфектното решение за приготвяне на вкусна пица. Получава се благодарение на типична занаятчийска обработка. Този продукт има същата структура като натуралния пица сос (артикул 100315), но подправен с микс от подправки и олио. Подходящ за ароматни, специално „гарнирани“ пици и за приготвяне на сосове.