Картофи

Картофи

Бланширани Картофи Crispers
16,30 лв.
(с данък)
Къдрави картофи във V-образна форма с хрупкава коричка - предварително изпържени и замразени. С иновативна и ексклузивна V-образна форма - хрупкави отвън, меки и сочни отвътре. В опаковка от 2,5 килограма.
Бланширани Картофи Fry'n'Dip
10,89 лв.
(с данък)
Бланширани картофи във формата на лодка с хрупкава коричка - предварително изпържени и замразени. Хрупкави отвън, меки и сочни отвътре. Изключително подходящи за гарнитури към стекове, сосове и много други. В опаковка от 2,5 килограма.
Бланширани Картофи Домашен чипс с кожа Петали
17,88 лв.
(с данък)
Домашен чипс от изключително тънко нарязани слайсове картофи с кожа, предварително изпържени до хрупкавост и замразени. Подходящи за сервиране както горещи, така и студени - остават винаги хрупкави. В опаковка от 2,5 килограма.
Бланширани Картофи Макси Чипс
15,58 лв.
(с данък)
Тънко нарязани слайсове картофи с голям диаметър, предварително изпържени до хрупкавост и замразени. Подходящи за сервиране както горещи, така и студени - остават винаги хрупкави. В опаковка от 2 килограма.
Бланширани Картофи Кънтри стайл Уеджис
12,75 лв.
(с данък)
Бланширани картофи Кънтри Стайл Уеджис с хрупкава обвивка от провансалски подправки - предварително изпържени и замразени. Рустик разрез картофи с богат и наситен пикантен вкус и месеста структура, обогатени с чесън и подправки. В опаковка от 2,5 килограма.
Бланширани Картофи Уеджис Пикантни с кожа
13,05 лв.
(с данък)
Пикантни бланширани картофи Уеджис с кожа и хрупкава обвивка - предварително изпържени и замразени. Рустик разрез картофи с богат и наситен пикантен вкус и месеста структура. В опаковка от 2,5 килограма.