Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л

REGINA BIANCA da montare е на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

8,45 лв. С вкл. данък

7,04 лв. Без данък

Всички снимки са илюстративни или представляват предложения за сервиране на готови ястия

local_shipping БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СОФИЯ ГРАД ЗА ПОРЪЧКИ НАД 70 ЛВ ПЛАЩАНЕ СЛЕД ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОСТАВКАТА

REGINA BIANCA da montare e UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

Качеството на REGINA BIANCA da montare е гарантирано от система за управление на качеството: BRC Global Standard: Първо качество.

REGINA BIANCA da montare може да бъде използвана самостоятелно или смесена с друга сметана или студено мляко. Веднъж разбит, продуктът не променя характеристиките си – не се напуква, не се втвърдява, не се втечнява и стои стабилно.

Начин на приложение: Преди разбиване, REGINA BIANCA da montare се темперира за поне 12 часа при температура 5 - 8° С. Разбива се с миксер на средна скорост до получаване на желаната консистенция и плътност. Време за разбиване – около 3 минути.

Продуктът се съхранява при температура не по-висока от +20 °C.  При тези условия качеството на продукта е гарантирано за 9 месеца. След отваряне се съхранява при температура +4 °C за максимум 3 дни .

070302
3800222150029
Мярка
литър
Опаковка
кутия
Темп. на съхранение
0 до +4 градуса
Количество в кашон
12 бр
Единично тегло
1 лит
Може да харесате също и