Крем за сладкарство 25% масл. Regina Bianca 1 л
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем за сладкарство 25% масл. Regina Bianca 1 л

REGINA BIANCA da montare е UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

5,57 лв. (с данък) 4,64 лв. (без данък)
С вкл. данък

Всички снимки са илюстративни или представляват предложения за сервиране на готови ястия

local_shipping БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СОФИЯ ГРАД ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ ПЛАЩАНЕ СЛЕД ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОСТАВКАТА

REGINA BIANCA da montare 25% масл. e UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

REGINA BIANCA da montare 25% масл. е превъзходен продукт за глазури,  декорация на плодови салати,  пудинги,  сладолед и всички сладкарски изделия. Може да бъде използвана самостоятелно или смесена с друга сметана или студено мляко. Веднъж разбит, продуктът не променя характеристиките си – не се напуква, не се втвърдява, не се втечнява и стои стабилно.

Начин на приложение: Преди разбиване, REGINA BIANCA da montare 25% масл. се темперира за поне 12 часа при температура 6 - 8° С. Разбива се с миксер на средна скорост до получаване на желаната консистенция и плътност. Време за разбиване – около 2 минути.

Продуктът се съхранява при температура не по-висока от +18 °C.  След отваряне се съхранява при температура +4 °C за максимум 3 дни.

Средни хранителни стойности в 100 гр. продукт:

Мазнини  25,0 g

от които наситени мастни киселини  21,6 g

Въглехидрати  12,4 g

от които захари  11,4 g

Протеини  0,6 g

Сол  0,2 g

070304
1 kg
3800222150098
Спецификация
Мярка
литър
Опаковка
кутия
Темп. на съхранение
на сухо и хладно
Количество в кашон
12 бр
Единично тегло
1 лит

Може да харесате също и