Микс колбаси Антипасто - слайс 125 гр

Перфектен микс от Италиански колбаси, в удобна опаковка слайс 125 гр.
Съдържа финно нарязани слайсове Прошуто Крудо, Сурово сушен свински врат Коппа и Салам Милано. 
9,94 лв.
Прошуто крудо ди Парма D.O.P. - слайс 70 гр

Прошуто крудо ди Парма D.O.P., в удобна опаковка слайс 70 гр.
В началната фаза всеки бут периодично се осолява с морска сол и се поставя в студена камера на температура между 0°C и 4°C. Местата без сланина се ръсят с оризово брашно и черен пипер, за да не съхнат. Сушенето трае от 10 до 12 месеца. Бутът преминава прецизен експертен тест, провеждан от инспекторите на консорциума “Прошуто ди Парма”. Само ако пробите за качество са перфектни, бутът получава правото да бъде отличен със знак за автентичност. С деликатен аромат на фино месо и слабо солен вкус, нарязан на тънки филийки, той се топи в устата и оставя дълъг, леко сладникав послевкус. Класика в Италия е комбинацията - прошуто с розов пъпеш.
9,79 лв.
Прошуто Котто Емилия
Италианска шунка Прошуто Котто Алта Куалита Емилия. Приготвена от цяло анатомично парче варен свински бут, обогатен с подправки.
7,79 лв.
Салам Гран Магро - слайс 100 гр

Луканков салам Гран Магро, в удобна опаковка слайс 100 гр.
Луканков салам Гран Магро е с 30% по-малко мазнини в сравнение с традиционните салами. Приготвен е от селектирано свинско месо и е зрял минимум 60 дни. Не съдържа Лактоза и млечни протеини.
6,61 лв.
Прошуто крудо, отлежало мин. 12 месеца - слайс 80 гр

Прошуто крудо, отлежало минимум 12 месеца, в удобна опаковка слайс 80 гр.
Сурово-сушен свински бут Прошуто Крудо. Свинският бут се изрязва и се посолява, за да се улесни процесът на изсушаване, който се извършва в специални клетки при температура +2 /3°C и влажност не по-ниска от 75%, за да се предотврати развитието на нежелани микроби. Обикновено продуктът се посолява и се измива два пъти в период от 20 дни. След това бутът се измива от солта и се оставя да съхне за още 90-100 дни, докато се постигне загубата на желаното тегло и се складира в клетки за зреене с контролирана температура.
7,86 лв.
Салам Спианата Романа - слайс 80 гр

Луканков Салам Спианата Романа, в удобна опаковка слайс 80 гр.
Луканков салам Спианата Романа е типичен за централна Италия. Има плоска форма. Приготвен е от фино смляно и крехко свинско месо с добавени цели парченца сланина.
5,81 лв.
Прошуто Крудо слайс 500 гр
Прошуто Крудо на слайсове, които са отделени с разделителни листчета и опаковани в кутия. Може би най-известният италиански сурово-сушен деликатес произведен от свински бут.
32,50 лв.
Салам Милано - слайс 80 гр


Италиански луканков салам Милано, слайсиран и в удобна опаковка от 80 гр. Саламът Милано наподобява много по вид и по вкус салам Унгарезе, но е подправен единствено със сол, пипер и чесън. Резултатът „оризово зърно”, типично за салам Милано, се получава от фино смляното месо, което във вътрешната си част е съставено от почти равни части сухо и мазно месо. Поради това повърхността на разреза/сечението на салам Милано се характеризира с безброй „конфети” - бели и червени. Периодът на узряване е един от най-дългите и варира между 3 и 9 месеца в зависимост от диаметъра на салама, като целта е да се постигне една добра хомогенност на сухата и мазната част.

4,65 лв.
Сурово-сушен свински врат Копа - Слайс 80 гр

Сурово-сушен свински врат Копа, в удобна опаковка слайс 80 гр.
Копа се приготвя от внимателно почистената част на висококачествен свински врат. Със своя мек, устойчив вкус на небцето и деликатен аромат, Копа е отличен като предястие. Идеален е като допълнение по време на хранене и съчетан с добро бяло вино от района на Парма. СЪСТАВ: анатомично парче свински врат, сол, подправки, ароматни билки.
6,43 лв.
Луканков Салам Абрузесе - 200 гр

Луканков Салам Абрузесе, в удобна опаковка от 200 гр. Типичен за региона на Абруцо и любим на коренните жители от векове. Приготвен от внимателно селектирано свинско месо и овкусен с подправки, така че да се гарантира прекрасен вкус, аромат, крехкост и сочност.

10,99 лв.
Телешка пастърма Брезаола - слайс 70 гр

Телешка пастърма Брезаола, в удобна опаковка слайс 70 гр.
В Италия, където винаги е имало особено отношение към яденето и добрата храна, процесът на осоляване е превърнат в изкуство. Сушеният деликатес от говеждо месо Bresaola (брезаола) е прекрасен пример за това. За пръв път брезаола се споменава през XV век, но със сигурност тя се е правила много преди това. Комбинацията от осоляване, сушене, микроклимат и доста ниски температури в провинция Сондрио в крайна сметка водят до получаването на крехко и вкусно, леко пикантно месо.
9,53 лв.
Панчета Стуфата
Традиционен италиански бекон Панчета Стуфата. Приготвен от внимателно осолено и овкусено селектирано месо от коремната област.
8,69 лв.
Сет Карпачо - Брезаола, Пармиджано Реджано и дресинг - 75 гр

Приготвянето на телешко Карпачо никога не е било толкова лесно. Сет с предварително нарязана на тънки слайсове телешка пастърма Брезаола, пакетче Пармиджано Реджано D.O.P. нарязано на люспи, точното количество дресинг от Маслиново масло Екстравържин и лимонов сок в индивидуална опаковка от 12 мл. А за да е перфектно всичко, опаковката съдържа и дървена виличка.

12,69 лв.
Екстра пикантен Салам Наполи - 200 гр

Екстра пикантен салам Наполи, в удобна опаковка от 200 гр.
Салам Наполи е перла в короната на италианските салами. Приготвен в традициите на Южно Италианската кулинария, изкусява със своя изключително пикантен вкус.
10,69 лв.
Салам Качаторе D.O.P. 175 гр

Салам Качаторе D.O.P. 175 гр, в удобна опаковка от 175 гр.
Историята на салама датира от преди повече от 20 века, по време на древните Етруски. Cacciatore и Cacciatorino са саламите на ловците, които те носят със себе си заедно с хляба, по време на ловните излети. Храна, която осигурява необходимите дози мазнини, енергия и висококачествени протеини, богати на аминокиселини. Cacciatore и Cacciatorino са достатъчно богати на сол, за да компенсират загубата и, по време на дългите ловни преходи. 
Саламът притежава деликатен аромат, фин вкус и рубинено червен цвят. Производството му следва вековните Италиански кулинарни традиции, изполвайки само висококачествено Италианско свинско месо, сол, черен пипер и традиционната щипка чесън.
10,49 лв.