Сладкарство

Сладкарство

Бишкоти Савоярди с яйца Delitini 400 гр
Бишкоти с 26% яйца. Известни с италианското си име "Savoiardi" или като "Boudoir" на френски, те са сладкарско печиво с ниска плътност, грубо оформени, като голям женски пръст. Перфектни за всички десерти. Задължителни за десерта Тирамису, обикновено накиснати в захарен сироп, ликьор, кафе или еспресо.
6,19 лв.
Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da montare е на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.
8,45 лв.
Кестени в захарен сироп 800 гр
Селектирани кестени - белени и консервирани в захарен сироп. Идеални за гарниране на десерти и сладолед, също и като гарнитура за студени ястия или печено месо.
35,15 лв.
Готова смес за Панна котта 1,200 кг
Готова смес за панна котта в опаковка от 1,200 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път.
43,91 лв.
Готова смес за Семифредо с вкус на Нуга 1,500 кг
Готова смес за Семифредо с вкус на нуга в разфасовка от 1,5 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
58,08 лв.
Готова смес за какаов мус 1 кг
Готова смес за какаов мус - 1 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
45,74 лв.
Готова смес за сладкарски крем 1 кг
Готова смес за сладкарски крем в разфасовка от 1 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
40,75 лв.
Готова смес за Тирамису 1,200 кг
Готова смес за тирамису в разфасовка от 1,200 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
37,44 лв.
Топинг Карамел 1 кг
Топинг карамел - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
15,76 лв.
Топинг Шоколад 1 кг
Топинг шоколад - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
15,76 лв.
Топинг Ягода 1 кг
Топинг ягода - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
15,76 лв.
Топинг Малина 1 кг
Топинг малина - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
15,76 лв.
Натурално тесто за мъфини в пош 1,5 кг
Натурално тесто за мъфини, удобно опаковано в пош, с тегло 1,5 кг и замразено. С аромат на ванилия и цитруси, изключително лесно за приготвяне и винаги с прекрасен резултат. 
15,59 лв.
Шоколадово тесто за мъфини в пош 1кг
Шоколадово тесто за мъфини, удобно опаковано в пош, с тегло 1 кг и замразено. С аромат на какао и добавени цели парченца шоколад, изключително лесно за приготвяне и винаги с прекрасен резултат.
13,67 лв.
Бурбонска ванилова захар Kotanyi, буркан 240 гр
Бурбонска ванилова захар Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 240 гр. Ваниловата захар се състои от захар на прах и смляна истинска бурбонска ванилия. Бурбонската захар не трябва да се бърка с изгодната ванилинова захар, която съдържа синтетичния аромат на ванилин. 
30,00 лв.
Оранжина Kotanyi, буркан 195 гр
Оранжина Kotanyi, в буркан с дозатор 195 гр. Впечатлява с интензивен портокалов аромат и е идеалният заместител на прясно настърганата портокалова кора. Миксът не само ароматично подсилва десертите, но и ястия от дивеч, месо, както и червено зеле.
13,33 лв.
Микс за меденки Kotanyi, буркан 175 гр
Микс за меденки Kotanyi, в буркан с дозатор 175 гр. Миксът от подправки за меденки е специално направен за приготвянето на всякакви видове сладкиши. Обичайно меденките се свързват с ловния сезон, тъй като много от рецептите за ястия и сосове с дивеч биват овкусени именно с него.
13,33 лв.
Канела на пръчици Kotanyi, буркан 350 гр
Канела на пръчици Kotanyi, удобно опаковани в буркан с дозатор 350 гр.  Безупречно съхранена, висококачествена кора на канеленото дърво, ръчно обработена и навита на пръчици. За сосове, топли и студени напитки, ликьори, чай. 
19,38 лв.