Сладкарство

Сладкарство

Бишкоти Савоярди с яйца Delitini 400 гр
4,24 лв.
(с данък)
Бишкоти с 26% яйца. Известни с италианското си име "Savoiardi" или като "Boudoir" на френски, те са сладкарско печиво с ниска плътност, грубо оформени, като голям женски пръст. Перфектни за всички десерти. Задължителни за десерта Тирамису, обикновено накиснати в захарен сироп, ликьор, кафе или еспресо.
Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л
8,45 лв.
(с данък)
REGINA BIANCA da montare е на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.
Топинг Карамел 1 кг
15,76 лв.
(с данък)
Топинг карамел - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
Топинг Шоколад 1 кг
15,76 лв.
(с данък)
Топинг шоколад - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
Топинг Ягода 1 кг
15,76 лв.
(с данък)
Топинг ягода - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
Топинг Малина 1 кг
15,76 лв.
(с данък)
Топинг малина - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
Бурбонска ванилова захар Kotanyi, буркан 240 гр
24,00 лв.
30,00 лв. -20%
(с данък)
Бурбонска ванилова захар Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 240 гр. Ваниловата захар се състои от захар на прах и смляна истинска бурбонска ванилия. Бурбонската захар не трябва да се бърка с изгодната ванилинова захар, която съдържа синтетичния аромат на ванилин. 
Оранжина Kotanyi, буркан 195 гр
10,67 лв.
13,33 лв. -20%
(с данък)
Оранжина Kotanyi, в буркан с дозатор 195 гр. Впечатлява с интензивен портокалов аромат и е идеалният заместител на прясно настърганата портокалова кора. Миксът не само ароматично подсилва десертите, но и ястия от дивеч, месо, както и червено зеле.
Микс за меденки Kotanyi, буркан 175 гр
13,33 лв.
(с данък)
Микс за меденки Kotanyi, в буркан с дозатор 175 гр. Миксът от подправки за меденки е специално направен за приготвянето на всякакви видове сладкиши. Обичайно меденките се свързват с ловния сезон, тъй като много от рецептите за ястия и сосове с дивеч биват овкусени именно с него.
Канела на пръчици Kotanyi, буркан 350 гр
15,50 лв.
19,38 лв. -20%
(с данък)
Канела на пръчици Kotanyi, удобно опаковани в буркан с дозатор 350 гр.  Безупречно съхранена, висококачествена кора на канеленото дърво, ръчно обработена и навита на пръчици. За сосове, топли и студени напитки, ликьори, чай.